Chocholate girl fight (Available Only in Romanian language )

Despre eveniment:

axe party heaven (55)_bReteta unei petreceri reusite: se ia o armata de fete frumoase, se pun la cale cateva concursuri, se ofera cateva cockteiluri gratuite din partea casei sau in urma unor concursuri, se ia un bazin cu ciocolata unde se introduc doua fete. Noaptea de joi organizata de Clubmanagement la Heaven Studio a programat de aceasta data Axe Chocolate Party.

axe party heaven (44)Curajosii au fost invitati sa atraga cat mai multe fete in zona Dark Temptation inscriindu-se in competitia celor mai irezistibili cuceritori.

La final s-a ales si un castigator care reprezinta orasul nostru in competitia nationala in care sponsorul pune la bataie pentru acesta si inca trei prieteni un weekend la Amsterdam impreuna cu armata lui Choco Man.

Ei bine, momentul cel mai gustat al party-ului a fost acela in care doua fete s-au luptat intr-un bazin de ciocolata. La inceput mai timid, apoi mai impresionant. Castigatorul a fost invitat si el sa se arunce in bazin.

Dupa ce si-a scos mobilul din buzunar, fara a sovai prea mult s-a aruncat spre deliciul celor prezenti. Heaven Studio a fost arhiplin pentru aceasta petrecere.

„Seria de petreceri sub acest generic continua in principalele orase din tara iar castigatorii vor participa la finala din Bucuresti a evenimentului“, ne/a declarat Raluca Andreescu din partea organizatorilor.

axe party heaven (49)_b

0 comments:

Sponsored by: The Guys behind the curtaines

Not that ..this one!!!