HALLOWEEN PARTY IN TIMISOARA SI CLUJ


Articole similare:
club Halloween party
HALLOWEEN PARTY IN TIMISOARA SI CLUJ


De asemenea, si cluburile Timisorene vor fi "invadate" de zombii si fantome.Club Millenium te asteapta sa iti arati coltii, de vampir fireste, sa te pierzi printre dovleci si lilieci, sa vezi ce bine se simte Dracula in cosciug, sa dansezi dupa muzica mixata de SUPER Dj si sa participi la SUPER CONCURSURI!
Nici din club Sauvage nu va lipsa Halloween-ul. Asa ca, ai faca bine sa iti lasi hainele de firma puse bine in cufar, la naftalina si sa iti iei o masca pentru a petrece toata noaptea.
Nici Loredana Groza si Maria Radu nu vor rata petrecerile de Halloween. Cele doua artiste vor fi prezenta la Halloween Charity Ball, organizat de Leslie Hawk, singurul eveniment caritabil care utilizeaza peste 90% din fonduri pentru programele dedicate scolarizarii copiilor proveniti din familiile sarace. Asa ca daca vrei sa te si distrezi, dar si sa ajuti, atunci poti participa la acest bal.
Tot in Timisoara, studentii pot participa si la Halloween Salsa Weekend, care va reuni nume mari ale dansului sportiv din Brazilia, Cuba, Bolivia, Spania si Germania, instructori locali, dar si de la scolile de dans din tara. Nicistudentii clujeni nu se lasa mai prejos. Asa ca se pregatesc din greu pentru seara care vine. Si cum Halloween-ul e inca un motiv in plus pentru distractie, in cluburile clujene party-urile din aceasta seara nu vor lasa orasul sa doarma. Printre cluburile care organizeaza petreceri de Halloween se numara Club After Eight, Autograf Club, Obsession si Gold Club.

0 comments:

Sponsored by: The Guys behind the curtaines

Not that ..this one!!!